Kerst 2021

1e Kerstdag – vrolijk kindertheater

Op Eerste Kerstdag vieren we Kerst met de hele familie met een voorstelling van Vrolijk Theater!

Kerstfeest. Het feest met al die verschillende invalshoeken: wijzen, herders, engelen, de koning, Jozef en Maria, de herbergier… Elk jaar kiest Vrolijk Theater weer een andere insteek.

Soms wordt die insteek gekozen door Paula die een oogje op een herdersjongen heeft. Soms wordt die insteek gekozen door Bongo die een oogje op… ach, laat ook maar.

In ieder geval wordt het kerstfeest een echt feest! In sfeer wordt dit eeuwenoude waargebeurde verhaal verteld, waarbij natuurlijk de kerstcadeaus niet zullen ontbreken.

Jammer alleen dat er voortdurend dingen misgaan. De ene pop gooit de ene grap na het andere op het toneel, de andere pop is vergeten de ‘lessen in beleefdheid’ te volgen… Ach ja, Keulen en Aken zijn ook niet op één dag gebouwd. Ook met Kerst geldt dat we een programma vol spanning en humor hebben, waarbij de kinderen met open monden van verbazing zullen luisteren en kijken – en een moment later zullen ze (zoals bij zoveel van de optredens) onder hun stoel liggen van het lachen.

Helaas i.v.m. de nieuwe maatregelen is het niet mogelijk de voorstelling live bij te wonen. Echter kunt je deze wel via onderstaande link op ons YouTube kanaal samen met je vriendjes bekijken.