Geven en ontvangen

Kerstacties Roemenië – December 2019
Ga je mee naar Poarta Oilor, De Schaapspoort in Roemenië, om in de Kerstperiode de geboorte van Jezus Christus bekend te maken, om hulppakketten uit te delen, mensen in nood te bezoeken en te helpen? Jaarlijks worden bij en vanuit Poarta Oilor Kerstsamenkomsten georganiseerd, bijvoorbeeld voor vrouwen, mannen, kinderen en voor de Roma-bevolking van Jina, die soms 10 kilometer door de sneeuw lopen om er bij te zijn. Ook worden vele gevulde schoenendozen aan kinderen uitgedeeld. Die zijn o.a. in Nederland gevuld met leuke en lekkere dingen, die vele Roemeense kinderen nooit in handen hebben gehad.

Ontvangen

Het uitdelen van hulpgoederen en het Evangelie van Jezus Christus betekent ook dat je zelf gezegend wordt. Je ontvangt er veel voor terug: Dankbaarheid, blijde gezichten, een mooie zendingservaring, die je minstens één keer in je leven zou moeten meemaken. Je zult merken dat God ook in deze grote dingen doet.

Praktisch

De acties vinden plaats in de week van zondag 15 t/m zaterdag 21 december 2019. Heenreis omstreeks 12 tot 14 december en terugreis rond 19 tot 22 december. Eerder of later aankomen of vertrekken is geen probleem. We verblijven in de gastenkamers van Porta Oiler, waar we ook de maaltijden gezamenlijk genieten.
De kosten zijn de heen- en terugvliegreis (€ 100 – € 250,– afhankelijk van moment van boeken), gezamenlijke autohuur ter plekke. Verder wordt een verblijfbijdrage van € 25,– per nacht op prijs gesteld. Voor wie dat teveel is, valt er wat te regelen.

Meer informatie

Porta Oiler is een initiatief van Frits en Tineke Sleeswijk-Visser. De reis naar Roemenië wordt georganiseerd vanuit de Baptistengemeente de Haven te Wijk bij Duurstede, maar staat open voor andere belangstellenden.
Bel voor meer informatie: Wim van den Berg, 0611 – 09125
Facebook: https://nl-nl.facebook.com/deschaapspoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 + twintig =