Onderwijs

bible biblia book 1112048

Als christenen willen we leerlingen zijn van de Heer Jezus. Het gaat hier niet alleen om kennis vergaren, maar leren door met Hem te leven. We gaan steeds meer zien wie Hij is en de betekenis doorgronden van wat Hij voor ons heeft gedaan.

Onze gemeente biedt regelmatig cursussen aan die u tegen een kleine vergoeding kunt volgen. Bekijk hieronder het aanbod.

hands poor poverty 9749

Alpha cursus

Alphacursus vanuit ‘De Haven’

Bent u op zoek naar de zin van uw leven of wilt u meer weten over het christelijk geloof? Dan is de Alphacursus echt iets voor u. U ontmoet leuke, nieuwe mensen en bespreekt uw vragen en ideeën in een kleine groep die meestal bij iemand thuis of in een andere informele omgeving samenkomt.

In 13 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijke geloof inhoudt. Wij starten met een lekkere maaltijd zodat wij elkaar ook beter kunnen leren kennen. Na de maaltijd luisteren de deelnemers naar een kort inspirerend verhaal of kijken wij naar een film. Elke bijeenkomst staat er een ander onderwerp centraal waarover de deelnemers over doorpraten.

De cursus is gratis en vrijblijvend. Elk jaar in januari starten wij met een nieuwe Alphacursus.

In Nederland hebben inmiddels ruim 270 duizend mensen deze cursus gevolgd. Jong of oud, gelovig of niet gelovig, u bent van harte welkom! Voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers kijk op www.alphacursus.nl Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Mail: secretariaat@gemeentedehaven.nl of bel met Margje Wiggemansen 06-23383519.