Onderwijs

bible biblia book 1112048

Als christenen willen we leerlingen zijn van de Heer Jezus. Het gaat hier niet alleen om kennis vergaren, maar leren door met Hem te leven. We gaan steeds meer zien wie Hij is en de betekenis doorgronden van wat Hij voor ons heeft gedaan.

Onze gemeente biedt regelmatig cursussen aan die u tegen een kleine vergoeding kunt volgen. Bekijk hieronder het aanbod.

bart van nes

Bijbelstudies

Aankomend seizoen zal onze voorganger Bart van Nes diverse Bijbelstudies en workshops verzorgen. Hou deze pagina in de gaten voor het actuele aanbod.

hands poor poverty 9749

Alpha cursus

Hoe leidt God ons? Hoe kun je geloven? Kunnen we nog naar de kerk? In deze verwarrende tijd, kunnen er veel vragen leven. Denk je na over deze of andere (geloofs)vragen? Of hoor je deze vragen bij je familie, vrienden of buren? Wellicht is de Alpha Cursus dan iets voor jou, of voor de mensen om je heen. Tijdens dertien inspirerende avonden delen we vragen en gedachten en ontdekken we samen wat het Christelijk geloof inhoud. Iedereen, jong en oud, mensen van binnen en buiten de kerk, zijn welkom.

Momenteel bieden we geen Alpa cursus aan. Hou deze pagina in gaten voor het actuele aanbod.