Jeugd

Voor kinderen en jongeren zijn er speciale programma’s en bijeenkomsten. Zo is er Connect Youth voor jongeren vanaf 15 jaar, zijn er speciale tienerdiensten en is er elke zondag een programma voor kinderen. Ook is er oppas voor de allerkleinsten.

Kids

Voor alle kinderen van 4 tot 12 jaar is er elke zondagmorgen een apart kinderprogramma met een mooi Bijbelverhaal en werkje op hun eigen niveau. Daarnaast is er elke drie maanden op zondagochtend een Kids XL, dat is een feestelijke bijeenkomst met leuke spelletjes en wat lekkers. Voor kinderen onder 4 jaar is er een crèche.

Voor een overzicht van de komende diensten klik hier

Tieners

Voor de tieners (12 tot 16 jaar) is er vier keer per jaar een eigen samenkomst (10:00 uur), Tiener XL, met een jonge spreker die op interactieve manier een actueel onderwerp bespreekt.

Connect evening

Elke twee maanden is er op zondagochtend een jeugddienst: Connect Morning. Hierin krijgt de jeugd alle ruimte om een samenkomst voor en door jongeren te organiseren. Deze dienst wordt begeleid door onze jeugdband The Future. Dé plek waar gelovige en ongelovige jeugd elkaar treft!