achievement adult agreement 1061583

Alpha cursus

Ontmoeten-Vragen-Ontdekken Alphacursus vanuit ‘De Haven’

Wijk bij Duurstede – Ben je op zoek naar de zin van je leven of wil je meer weten over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen en bespreekt je vragen en ideeen in een informele omgeving. Zin in een nieuwe uitdaging?

Elkaar ontmoeten rondom de maaltijd.

Vanaf 9 januari starten wij met een nieuwe Alpha Cursus. In 13 interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijke geloof inhoud. Wij starten met een lekkere maaltijd zodat wij elkaar op ontspannen manier beter kunnen leren kennen. Na de maaltijd luisteren de deelnemers naar een kort inspirerend verhaal of kijken wij naar een film. Elke bijeenkomst staat er een ander onderwerp centraal waarover de deelnemers lter doorpraten.

De cursus is gratis en vrijblijvend. De cursus wordt gegeven van 18.45 tot 21.30 in Langbroek.

In Nederland hebben inmiddels ruim 270 duizend mensen deze cursus gevolgd. Jong of oud, gelovig of niet gelovig, je bent van harte welkom! Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te ontdekken in een toegankelijke, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Voor meer informatie en verhalen van Alpha deelnemers kijk op www.alphacursus.nl Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Mail: secretariaat@gemeentedehaven.nl

of bel met Margje Wiggemansen 06-23383519